Meny stora julbordet 2018

Iskall röd glögg med rostade mandlar och pepparkaka 

Sill, ost och bröd
Dill- och rosepepparsill
Rostad fänkålssill
Kräftsill
Skånsk senapsill
Äpple-och pepparrotssill
Löksill
Stekt inlagd sill
Gubbröra med småknäcke
Dillkokt sillpotatis
Julost
Varmrökt lax med citroncrème
Rödbetsgravad lax med hovmästarsås
Ägghalva med stenbitsmajonnäs och räkor
Julskinka med rödbetssallad
Pepparstekt tjälknöl på innanlår med julpicklade grönsaker 
Anders viltpaté med rödlökscumberland
Rökt lammstek med cornichons
Älgkorv
Rostade morötter med smulad getost och rostade pumpafrön
Grönkålssallad med granatäpple, fikon och apelsin
Grovt bröd
Vörtbröd
Knäckebröd
Smör
Två sorters senap
Småvarmt
Köttbullar
Prinskorv
Soja- och honungsglaserad fläsksida
Janssons frestelse
Brunkål hemmagjord
Omelett med svampstuvning
Senap

Efterrätter
Ris à la Malta med hallonkompott
Ostkaka med björnbärssylt
Fruktsallad med grädde
Olika sorters kex
Ostfat med fikonmarmelad

Med reservation att vissa maträtter kan ändras

Kontakta oss

för bästa upplevelsen

Chef