Meny stora julbordet 2020

Iskall vit glögg med rostade nötter och pepparkaka

Sill, ost och bröd
• Krämig romsill med dill
• Gräslök- och pepparotsill
• Svartvinbärssill
• Prinsens senapssill
• Purjolökssill
• Branteviksill
• Stekt inlagd strömming
• Gubbröra med hembakat småknäcke
• Dillkokt sillpotatis
• Vällagrad cheddarost
• Varmrökt lax med rom- och dillcreme
• Apelsin- och fänkålsgravad lax med hovmästarsås
• Ägghalva med räkor
• Griljerad julskinka med rödbetssallad
• Långbakad rostbiff på innanlår med julpicklade grönsaker
• Kök11:s viltpaté med rödlökscumberland
• Rökt hjortstek med cornichons
• Onsalakorv
• Julkryddade morötter med rostade pumpafrön
• Grönkålssallad med rivna morötter, rostade frön och apelsin
• Rödkålsallad med valnötter

• Grovt bröd
• Vörtbröd
• Knäckebröd
• Smör
• Två sorters senap

 
Småvarmt
• Hemgjorda köttbullar
• Prinskorv från Stens i Åseda
• Soja- och honungsglaserad fläsksida
• Janssons frestelse
• Brunkål hemmagjord
• Omelett med svampstuvning
• Senap

Efterrätter
• Ris à la Malta med hallonkompott
• Anders ostkaka med björnbärssylt och vispad grädde
• Olika sorters kex
• Ostfat med fikonmarmelad och apelsinmarmelad
• Julgodis
 

Pris för julbord vardagskvällar

449 kr / kuvert (exkl. 12% moms)

Pris för julbord fredag eller lördag 

529 kr / kuvert (exkl. 12% moms)

Med reservation att vissa maträtter kan ändras

Kontakta oss

för bästa upplevelsen

Chef