Upplev den senaste tekniken hos Kök11@

Upplev den senaste tekniken hos Kök11

2021-04-24

Utvecklingen går hela tiden framåt och videomöten är något som blivit allt mer vanligt.

Vi på Kök11 har därför utrustat två av våra konferenslokaler med ny modern teknik
för att ge er som kund de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte.

I våra lokaler Majoren och Generalen finns modern mötesteknik för att du som gäst hos oss enkelt och snabbt skall kunna starta upp dina digitala möten eller hybridkonferenser. 

Båda rummen är så kallade ”Bring-your-own-device”-rum där du använder din vanliga dator. Enkel anslutning via USB 3.0 & HDMI ger direkt access till kameror, mikrofoner och ljudanläggning till ditt digitala möte i sann Plug-n-Play-anda.

Generalen
Generalen är utrustad med 65”-skärm samt Yamaha CS700AV Soundbar som tar upp ljudet runt hela konferensbordet där vi förstärkt med en extra mikrofon för platserna längst bort. 

På mikrofonen finns även en lättillgänglig AV/På-knapp vid enbart lyssning eller för privata samtal i rummet. 

Ett väl anpassat rum för diskussionsforum där alla behöver komma till tals. 

Majoren
Majoren är uppbyggd för att både lyssna på livestreaming och att sända ifrån. 

Med dubbla Panasonic 4K-kameror med 4xdigital zoom för både föreläsare och åhörare är rummet väl anpassat för att skicka såväl bild från podiet som på åhörarna. 

Rummet är utrustat med Headset & Handmikrofon för enkel upptagning av ljud från föreläsare samt för att t.ex. ställa frågor vi Q&A eller paneldebatter. 

Allt regleras enkelt och illustrativt med en Crestron Touchpanel vid Podiet. Kamerorna har flera presets samt styrning för att anpassa sändningen utifrån var ni önskar stå på podiet samt hur många som ska få plats i bild samtidigt.

Kontakta oss

för bästa upplevelsen