Växjö Ölfestival 2020

HÄR KÖPER DU BILJETTER!

VÄXJÖ ÖLFESTIVAL FLYTTAD TILL 4-5 SEPTEMBER!

Vi behöver nog inte förklara vårt beslut något närmare om att flytta festivalen till hösten. Det känns så klart oerhört tråkigt men omständigheterna gör det inte möjligt att genomföra festivalen i april.

Situationen är helt unik och vi är långt ifrån de första som behövt att ta ett sådant här tufft beslut.

Om du redan har köpt en biljett till vårens festival så är den istället giltig till det nya datumet. Samtliga som redan köpt biljett kommer att få ett mail om detta och instruktioner. Om du mot förmodan inte fått detta eller har andra frågor kan du kontakta oss på info@vaxjobeer.se

Nu blickar vi framåt och har siktet inställt på att få möta hösten tillsammans med er den 4-5 september på Kök11 i Växjö!

Fredagen och lördagen den 4-5 september är det dags att för sjunde upplagan av Växjö Ölfestival. Syftet med festivalen är att människor skall upptäcka alla dessa fantastiska smaker och dofter och få chansen att träffa personerna bakom dem.

På plats kommer det att finnas ett antal utställare som serverar smakprover av sina öl.

Arrangör är Kök 11 tillsammans med Craft Beer Experience.

Läs mer om festivalen på vaxjobeer.se, vilka provningar och föreläsningar som genomförs, vilka som är utställare, samt hur du beställer biljetter.

Festivalens öppettider: Fredag den 4 september 17.30 - 22.00 Lördag den 5 september 11.30 - 16.00, 17.00 - 21.30

Upplägg: På plats finns ett antal utställare som säljer smakprover om cirka 10 cl. Som betalningsmedel använder man de polletter man köpt innan eller under festivalen.

Polletter kan köpas tillsammans med entré eller separat innan eller under festivalen. Finns att köpa för 100 kronor eller 200 kronor. För 100 kronor får man cirka 4 smakprover och för 200 kronor cirka 8 smakprover. Mängden kan vara mindre än 10 cl beroende på hur exklusiv en öl är.
 

 

Kontakta oss

för bästa upplevelsen