Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11.30 - 13.30

Som en del av vårt miljöarbete strävar vi efter att alltid servera svenskt kött och kyckling samt MSC- eller ASC-certifierad fisk.

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 140 kr
Take-away: 130 kr
  • Måndag
  • Vecka 24
  • Vegetarisk chili på tre bönor serveras med pilaffris, örtcrème och nachos (VEG, LF, GF)
  • Panerad spättafilé med dansk remouladsås, kokt potatis och primörer (LF)
  • Chilikryddad korvstroganoff med matvetefräs och rostad broccoli (LF)
  • Smaklig Spis!
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

140 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 125 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 130 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • Vecka 24
  • Vegetarisk chili på tre bönor serveras med pilaffris, örtcrème och nachos (VEG, LF, GF)
  • Panerad spättafilé med dansk remouladsås, kokt potatis och primörer (LF)
  • Chilikryddad korvstroganoff med matvetefräs och rostad broccoli (LF)
  • Smaklig Spis!

Tisdag

  • Vegetarisk chili på tre bönor serveras med pilaffris, örtcrème och nachos (VEG, LF, GF)
  • Havets Wallenbergare med kräftsås, potatispuré och haricoverts (LF)
  • Köttfärslimpa med champinjonsås, stekt potatis och pressgurka (LF, GF)

Onsdag

  • Spagetti med tryffeldoftande skogsvampsås, broccoli toppad med riven havsgus 12 (VEG,LF)
  • Rimmad halstrad lax med dillstuvad potatis, och spenatfräs samt kokt potatis (LF,GF)
  • Tortillas fylld med strimlad kyckling, ost-och grönsaker samt bulgursallad och chilimajo (LF)
  • Smaklig Spis!

Torsdag

  • Spagetti med tryffeldoftande skogsvampsås, broccoli toppad med riven havsgus 12 (VEG,LF)
  • Stekt sejfilé med kapris, rödlök och champinjonfräs och citroncrème (LF, GF)
  • Helstekt kotlettrad med cidergräddsås, kokt potatis och picklad gurka -och rödlök (LF, GF)

Fredag

  • Poke bowl med sojabönor, chilimarinerade böngroddar, sesamkryddade glasnudlar, rostad vitlöks dressing samt bakad spetskål (GF,LF)
  • Dagens fångst med säsongens tillbehör
  • Fredagsschnitzeln med bearnaise, skysås, grön sparris och kokt färskpotatis (PLF)