Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11.30 - 13.30

Som en del av vårt miljöarbete strävar vi efter att alltid servera svenskt kött och kyckling samt MSC- eller ASC-certifierad fisk.

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 140 kr
Take-away: 130 kr
  • Torsdag
  • Bakad brieost- och päron med rostade hasselnötter, bulgursallad och tryffelhonung (VEG, LF)
  • Havets Wallenbergare med duchessepotatis, musselsås och gröna ärtor (LF)
  • Lasagne med aioli samt tomat, rucola- och mozzarellasallad
  • Köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon (LF)
  • Trevlig torsdag !!
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

140 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 125 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 130 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • Vecka 21
  • Wokad gnocchi med spenat, pesto, grönsaker och soltorkade tomater toppat med puffat bovete (VEG)
  • Panerad spättafilé med västkuströra, broccoli och kokt potatis (LF)
  • Lammfärslimpa med tzatziki, rosmarinstekt potatis och grilltomat (GF, LF)
  • Smaklig Spis!

Tisdag

  • Wokad gnocchi med spenat, pesto, grönsaker och soltorkade tomater toppat med puffat bovete (VEG)
  • Skaldjursfärserad kolja med örtstompad potatis och citronvitvinsås (GF, LF)
  • Köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon (LF)

Onsdag

  • Bakad brieost- och päron med rostade hasselnötter, bulgursallad och tryffelhonung (VEG, LF)
  • Stekt sejfilé med kapris, rödbetor- och rödlökfräs serveras med gräslökscrème och potatis (GF, LF)
  • Grillad fläsksida med rostad vitlökssky, klyftpotatis, dijoncrème och röd spetskål (GF, LF)
  • Köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon (LF)

Torsdag

  • Bakad brieost- och päron med rostade hasselnötter, bulgursallad och tryffelhonung (VEG, LF)
  • Havets Wallenbergare med duchessepotatis, musselsås och gröna ärtor (LF)
  • Lasagne med aioli samt tomat, rucola- och mozzarellasallad
  • Köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon (LF)
  • Trevlig torsdag !!

Fredag

  • Okonomiyaki med vårens primörer, eldost, rostad lök och ramslöksdressing (VEG, LF)
  • Dagens fångst med säsongens råvaror
  • Fredagsschnitzeln med bearnaisesås, rostad klyftpotatis och lökfrästsparris (LF)
  • Trevlig helg !!