Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11:30 - 13:30

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 115kr
Take-away/kuponger: 105kr
  • Fredag
  • Fläskfilé med potatisgratäng, béarnaisesås och tomatsallad
  • Kalvfärslimpa med bacon, äpple, gräddsås, kokt potatis och svartvinbärsgelé
  • Vegetarisk kebab med naanbröd, vitlökyoghurt och syrad lök
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

115 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 93 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 105 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny Vecka 42

Måndag

  • Pankopanerad sej med potatisstomp och saffransaioli
  • Kalvfärslimpa med bacon, äpple, gräddsås, kokt potatis och svartvinbärsgelé
  • Stekt blomkålsris med sotad spetskål – och broccoli, citronmajonnäs

Tisdag

  • Bakad torsk med cidersås, kokt potatis och rostad pumpa
  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
  • Kalvfärslimpa med bacon, äpple, gräddsås, kokt potatis och svartvinbärsgelé
  • Stekt blomkålsris med sotad spetskål – och broccoli, citronmajonnäs

Onsdag

  • Senapsstekt strömming med brynt smör, potatispuré och rårörda lingon
  • Pestobakad kycklingfilé med palsternacks- och potatispuré
  • Kalvfärslimpa med bacon, äpple, gräddsås, kokt potatis och svartvinbärsgelé
  • Stekt blomkålsris med sotad spetskål – och broccoli, citronmajonnäs

Torsdag

  • Panerad spätta med Grenoble (brynt smör, rödbetor, kapris) och kokt potatis
  • Mustig höstragu på högrev med svamp, rotfrukter och tagliatelle
  • Kalvfärslimpa med bacon, äpple, gräddsås, kokt potatis och svartvinbärsgelé
  • Vegetarisk kebab med naanbröd, vitlökyoghurt och syrad lök

Fredag

  • Fläskfilé med potatisgratäng, béarnaisesås och tomatsallad
  • Kalvfärslimpa med bacon, äpple, gräddsås, kokt potatis och svartvinbärsgelé
  • Vegetarisk kebab med naanbröd, vitlökyoghurt och syrad lök