Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11.30 - 13.30

Som en del av vårt miljöarbete strävar vi efter att alltid servera svenskt kött och kyckling samt MSC- eller ASC-certifierad fisk.

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 145 kr
Take-away: 135 kr
  • Onsdag
  • Okonomiyaki med stekt svamp, picklad lök, vitlöksdressing och rostad lök (VEG, LF)
  • Panko-och kokospanerad färsk sej med fräst grönkål samt apelsin-och dijonsenapscrème (LF)
  • Gräddstuvad pytt i panna med äggula, senapscrème och saltgurka (LF)
  • Smaklig Spis! !
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

145 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 125 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 135 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • VECKA 49
  • Gnocchi med spenat, chili, pesto, soltorkad tomat och mozzarella (VEG)
  • Panerad spättafilé med remouladsås, rostad broccoli och kokt potatis (LF)
  • Viltisterband från Åkes med dillstuvad potatis och senapspickles (GF, LF)
  • Äntligen måndag !

Tisdag

  • Okonomiyaki med stekt svamp, picklad lök, vitlöksdressing och rostad lök (VEG, LF)
  • Ugnsbakad kolja ”Bourgogne ” med potatis-och selleripuré och frästa bönor (GF, LF)
  • Spagetti med strimlad kycklingfilé och broccoli i en krämig ädelostsås
  • Trevlig Tisdag!

Onsdag

  • Okonomiyaki med stekt svamp, picklad lök, vitlöksdressing och rostad lök (VEG, LF)
  • Panko-och kokospanerad färsk sej med fräst grönkål samt apelsin-och dijonsenapscrème (LF)
  • Gräddstuvad pytt i panna med äggula, senapscrème och saltgurka (LF)
  • Smaklig Spis! !

Torsdag

  • Medelhavsinspirerad kikärtsgryta med grönsaksfräst matvete och tzatziki (VEG)
  • Lax, kolja- och spenatbakelse med vitvinssås, jullinnegrönsaker och kokt potatis (GF, LF)
  • Kycklingfilé lindad med lufttorkad skinka, parmesanrisotto och tomatsky (GF, LF)

Fredag

  • Medelhavsinspirerad kikärtsgryta med grönsaksfräst matvete och tzatziki (VEG)
  • Hummerdoftande fisk- och skaldjursoppa med Västerbottenkrutong (LF)
  • Viltfärsbiff med kantarellsås, haricoverts, stekt potatis och gelé (GF, LF)
  • Trevlig helg !