Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11.30 - 13.30

Som en del av vårt miljöarbete strävar vi efter att alltid servera svenskt kött och kyckling samt MSC- eller ASC-certifierad fisk.

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 145 kr
Take-away: 135 kr
  • Tisdag
  • Chili sin carne på svarta bönor med picklad lök, vispad crème fraiche och nachos (VEG, GF, LF)
  • Smörbakad sejfilé med skaldjurssås, dillkokt potatis och sotad zucchini (GF, LF)
  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon (LF)
  • Smaklig Spis!
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

145 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 125 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 135 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • VECKA 36
  • Chili sin carne på svarta bönor med picklad lök, vispad crème fraiche och nachos (VEG, GF, LF)
  • Pocherad kolja med potatis- och jordärtskockspuré, brynt smör och färskriven pepparrot (GF, LF)
  • Pasta med strimlad ryggbiff, pepprig kantarellsås och sotad broccoli (LF)
  • Äntligen måndag !

Tisdag

  • Chili sin carne på svarta bönor med picklad lök, vispad crème fraiche och nachos (VEG, GF, LF)
  • Smörbakad sejfilé med skaldjurssås, dillkokt potatis och sotad zucchini (GF, LF)
  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon (LF)
  • Smaklig Spis!

Onsdag

  • Sötlupinbiffar med rostad sötpotatis, tortilla, het salsa, gräddfil och fräst paprika (VEG, LF)
  • Rimmad bakad lax med dillstuvad potatis och dillstekt gurka (GF, LF)
  • Pulled pork med grillad bakpotatis, coleslaw och picklade grönsaker (GF, LF)
  • Smaklig Spis !

Torsdag

  • Sötlupinbiffar med rostad sötpotatis, tortilla, het salsa, gräddfil och fräst paprika (VEG, LF)
  • Vitvinskokt flundra med sandefjordsås, dillstomp och citronstekta bönor (GF, LF)
  • Wallenbergare på kalvfärs med potatispuré, brynt smör, rårörda lingon och gröna ärtor (LF)
  • Tack för att ni lunchade hos oss idag!

Fredag

  • Bakad spetskål med pumpapuré, rostade hasselnötter och chilisyrade grönsaker (VEG, GF, LF)
  • Moqueca (Brasiliansk fiskgryta), med limeaioli och vitlöksbröd (LF)
  • Panerad schnitzel med råstekt potatis, bearnaisesås och fräst sparris (LF)
  • Trevlig helg !