FESTLOKAL I VÄXJÖ

Festlokal i Växjö

Kök 11 har blivit många Växjöbors festlokal. Vi tycker det är extra roligt att duka upp för alla typer av kalas, om det så är stiliga bröllop med smakfulla flerrättersmiddagar för flera hundra gäster, eller rockiga kvällar med det galna kamratgänget.

Vi erbjuder dig mängder med smakfulla buffépaket, vid sittande bord eller med gående servering. Självklart ordnar vi musik och underhållning efter vad du önskar. Till oss är det lätt att hitta, lätt att parkera och till centrum är det gångavstånd.

Vi tar hand om hela festen med mat, dryck, personal och musik. Ni slappnar av och njuter och umgås med era vänner under kvällen.

Se våra lokaler på Google Street View!

Lokal för festival eller mässa?

Skall ni anordna en mindre mässa, större konferens, julfest, företags event eller någon annan tillställning där ni behöver stora och rymliga lokaler? 

Kök11 kan erbjuda stora lokaler med hög flexibilitet som kan ta upp till 200 personer / lokal.
Dvs 400 personer i båda lokalerna nere och under sommartid upp till sammanlagt 500 personer om vi har ett tält på uteserveringen. 

Våra stora och flexibla lokaler passar för bl.a företags event, större konferenser, mässor och mindre musikevenemang. 

Möten & Konferens

Med gångavstånd från Växjö centrum, närliggande flygplats och tågstation samt fri parkering hittar ni välutrustade och moderna konferenslokaler för alla tänkbara behov. 

Vid behov av övernattning så finns flera hotell att välja på i närområdet. 

Med vår vällagade och goda mat har vi det som krävs för att skapa en minnesvärd upplevelse.

Vi hjälper er med allt som kan tänkas behöva för att genomföra er tillställning.