Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11.30 - 13.30

Som en del av vårt miljöarbete strävar vi efter att alltid servera svenskt kött och kyckling samt MSC- eller ASC-certifierad fisk.

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 140 kr
Take-away: 130 kr
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

140 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 125 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 130 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • Bakad spetskål med pumpapuré, syrade grönsaker, och friterad kål (VEG, GF, LF)
  • Tempurabakad Alaskafilé med kokt potatis, brytbönor samt citron- och dillcrème (LF)
  • Kålpudding med gräddsås, kokt potatis samt äpple-och kålfräs (GF, LF)
  • Äpplesött till kaffet

Tisdag

  • Gräddstuvad rotsakspytt med stekt ägg och picklad pumpa (VEG, GF, LF)
  • Ugnsbakad torskfilé med kokt potatis, äppelsky, pepparrot och grönkål (GF, LF)
  • Mustig gulaschsoppa med smetana och persilje-och vitlöksbröd
  • Köttbullar med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka (LF)
  • Äpplesött till kaffet

Onsdag

  • Gräddstuvad rotsakspytt med stekt ägg och picklad pumpa (VEG, GF, LF)
  • Stekt sejfilé med äpple-och potatisstomp, och musselsås samt blomkål (GF, LF)
  • Krämig kycklinggratäng med grönsaksfräs samt äpple-och plommonchutney (GF, LF)
  • Köttbullar med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka (LF)
  • Äpplesött till kaffet

Torsdag

  • Äpple- och kikärtsgryta med kokosmjölk, koriander, naanbröd och yoghurtsås (VEG, LF)
  • Pankostekt flundra med tartarsås, dillkokt potatis och frästa grönsaker (LF)
  • Skinkstek med potatisgratäng, skysås och äppelmos (GF, LF)
  • Köttbullar med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka (LF)
  • Äpplesött till kaffet

Fredag

  • Äpple- och kikärtsgryta med kokosmjölk, koriander, naanbröd och yoghurtsås (VEG, LF)
  • Halstrad lax med potatis- och grönsaksfräs samt het pumpacrème (GF, LF)
  • Wallenbergare på kalvfärs med potatispuré, brynt smör, gröna ärtor och rårörda lingon (LF)
  • Äpplesött till kaffet