Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11.30 - 13.30

Som en del av vårt miljöarbete strävar vi efter att alltid servera svenskt kött och kyckling samt MSC- eller ASC-certifierad fisk.

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 135 kr
Take-away: 125 kr
  • Torsdag
  • Pokebowl med marinerad tofu, ris, wakame, sojabönor, vitkål och vitlöksmajo (VEG, LF)
  • Tempurabakad sejfilé med dillcrème, kokt potatis och gröna ärtor (LF)
  • Örtbakad kycklingfilé med ratatouille, stekt potatis och aioli (GF, LF)
  • Sallad med räkor, grillad sparris, melon, limeaioli och vitlökskrutong (LF)
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

135 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 119 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 125 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • VECKA 22
  • Rödbetsbiffar med potatisstomp, gräslökssås och ugnsbakade grönsaker (VEG, GF, LF)
  • Stekt spättafilé med västkuströra, kokt potatis och citronstekta bönor (LF)
  • Fläsknoisette med varm potatissallad och tryffelmajo (LF)
  • Sallad med räkor, grillad sparris, melon, limeaioli och vitlökskrutong (LF)

Tisdag

  • Rödbetsbiffar med potatisstomp, gräslökssås och ungbakade grönsaker (VEG, GF, LF)
  • Stekt strömming med haricotverts , hovmästarsås, lingon och gött mos (LF)
  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon (LF)
  • Sallad med räkor, grillad sparris, melon, limeaioli och vitlökskrutong (LF)

Onsdag

  • Rödbetsbiffar med potatisstomp, gräslökssås och ungbakade grönsaker (VEG, GF, LF)
  • Grillad lax med vitvinssås, picklad fänkål och pilaffris (GF, LF)
  • Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
  • Sallad med räkor, grillad sparris, melon, limeaioli och vitlökskrutong (LF)

Torsdag

  • Pokebowl med marinerad tofu, ris, wakame, sojabönor, vitkål och vitlöksmajo (VEG, LF)
  • Tempurabakad sejfilé med dillcrème, kokt potatis och gröna ärtor (LF)
  • Örtbakad kycklingfilé med ratatouille, stekt potatis och aioli (GF, LF)
  • Sallad med räkor, grillad sparris, melon, limeaioli och vitlökskrutong (LF)

Fredag

  • Pokebowl med marinerad tofu, ris, wakame, sojabönor, vitkål och vitlöksmajo (VEG, LF)
  • Saffransdoftande fisk-och skaldjursoppa med rotfrukter samt rucolawraps
  • Nattbakad fläskkarré med smashed potatoes, chilibearnaise och sparris (GF, LF)
  • Sallad med räkor, grillad sparris, melon, limeaioli och vitlökskrutong (LF)