Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11:30 - 13:30

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 125kr
Take-away/kuponger: 115kr
  • Torsdag
  • Vegetarisk: raggmunk på rödbeta- och potatis med hasselnötter, getost, svamp och honungsstekta äppelklyftor
  • Kockarnas klimatsmarta: Paella med räkor och fisk serveras med rostad fänkålsaioli
  • Kalv i dillsås med kokt potatis (LF, GF)
  • Kök 11:as Cesarsallad med räkor och örtkrutonger (LF)
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

125 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 109 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 115 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny Vecka 39 (1)

Måndag

  • Kantarell- och prästostpaj med höstsallad samt honungscrème (VEG, LF)
  • Boeuf Bourguignon med potatispuré och ört creméfraiche (GF)
  • Tempurabakad torsk med dillcrème, kokt potatis och broccoli (LF)
  • Kök 11:as Cesarsallad med räkor och örtkrutonger (LF)

Tisdag

  • Kantarell- och prästostpaj med höstsallad samt honungscrème (VEG, LF)
  • Kök 11:as fläskpannkaka med rökt sidfläsk, rårörda lingon och stekta äppelklyftor
  • Vitvinspocherad spättafilé med hummersås, kokt potatis och dillmarinerad gurka (LF, GF)
  • Kök 11:as Cesarsallad med räkor och örtkrutonger (LF)

Onsdag

  • Svampkroppkaka med brynt smör, höstsallad och lingon, mums!!
  • Örtbakad kyckling med ratatouille samt saffran- och grönsaksris (LF, GF)
  • Kockarnas klimatsmarta: Tomatbaserad korvgryta med örtstomp och grillad paprika (LF, GF)
  • Kök 11:as Cesarsallad med räkor och örtkrutonger (LF)

Torsdag

  • Vegetarisk: raggmunk på rödbeta- och potatis med hasselnötter, getost, svamp och honungsstekta äppelklyftor
  • Kockarnas klimatsmarta: Paella med räkor och fisk serveras med rostad fänkålsaioli
  • Kalv i dillsås med kokt potatis (LF, GF)
  • Kök 11:as Cesarsallad med räkor och örtkrutonger (LF)

Fredag

  • Vegetarisk: Raggmunk på rödbeta- och potatis med hasselnötter, getost, svamp och honungsstekta äppelklyftor
  • Halstrad lax med apelsinhollandaise, kokt potatis och lökstekt brysselkål (LF, GF)
  • Kockarnas klimatsmarta val
  • Kök 11:as Cesarsallad med räkor och örtkrutonger (LF)