Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11.30 - 13.30

Som en del av vårt miljöarbete strävar vi efter att alltid servera svenskt kött och kyckling samt MSC- eller ASC-certifierad fisk.

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 135 kr
Take-away: 125 kr
  • Onsdag
  • Okonomiyaki med krispiga grönsaker, grillad zucchini, rostad lök och vitlöksdressing (VEG, LF)
  • Grillad kryddig ostkorv med gött mos, gurksallad, senap och friterad lök (GF, LF)
  • Fjällbrosme (ingår i torskfamiljen ) med musselsås, potatisstomp och kryddstekta bönor (GF, LF)
  • Panerad schnitzel med citronsmör, rödvinssky, rostad potatis och gröna ärtor (LF)
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

135 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 119 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 125 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • VECKA 17
  • Ostgratinerade ricotta- och spenatcannelloni med mustig tomatsås och primörsallad (VEG)
  • Mjölad flundrafilé med grenoble (rödbetor, kapris, brynt smör) och dillkokt potatis (GF, LF)
  • Mustig gryta på fläsk- och nötkött, potatisstomp och vispad crème fraiche (GF, LF)

Tisdag

  • Ostgratinerade ricotta- och spenatcannelloni med mustig tomatsås och primörsallad (VEG)
  • Panerad Alaska pollock med kall dillsås, kokt potatis och broccoli (LF)
  • Kims fläskrullader fyllda med saltgurka och senap serveras med gräddsås, klyftpotatis och rostade morötter (GF, LF)

Onsdag

  • Okonomiyaki med krispiga grönsaker, grillad zucchini, rostad lök och vitlöksdressing (VEG, LF)
  • Grillad kryddig ostkorv med gött mos, gurksallad, senap och friterad lök (GF, LF)
  • Fjällbrosme (ingår i torskfamiljen ) med musselsås, potatisstomp och kryddstekta bönor (GF, LF)
  • Panerad schnitzel med citronsmör, rödvinssky, rostad potatis och gröna ärtor (LF)

Torsdag

  • Okonomiyaki med krispiga grönsaker, grillad zucchini, rostad lök och vitlöksdressing (VEG, LF)
  • Tomat- och färskostöverbakad sej med potatiskaka, vitvinssås och frästa grönsaker (GF, LF)
  • Kycklingpiccata med ljummen bulgursallad och yoghurtsås (LF)
  • Panerad schnitzel med citronsmör, rödvinssky, rostad potatis och gröna ärtor (LF)

Fredag

  • Majs- och broccolifritters med tortilla, coleslaw, bönsalsa, jalapeño och sötpotatis (VEG, LF)
  • Kockarnas klimatsmarta val med säsongens grönsaker
  • Grillad karré med hasselbackspotatis, bearnaisesås samt fräst paprika- och sparris (GF, LF)
  • Trevlig helg!